website maken

R

Wil je een overzichtelijke website waar boodschap, uitstraling en tekst op elkaar aansluiten?

R

Kosten techniek, webdesign en het schrijven van webteksten jou teveel tijd?

R

Wil je uiteindelijk zelf eenvoudig aanpassingen kunnen doen in de website?

ALLES GEREGELD

Wil jij gewoon zeggen wat je nodig hebt en dat alles voor jouw website vervolgens voor jou geregeld wordt? Van techniek tot design en indeling, van beeldtaal, fotografie, kleuren tot teksten in de juiste tone of voice?

Dan is Website op Maat iets voor jou!

DE KRACHT VAN

WEBSITE OP MAAT

Focus op het resultaat

Voordat we de website maken, focussen we op het resultaat. Wat is de functie van de website? Wat wil je ermee bereiken? Wat moeten mensen er doen? En wat moeten ze weten voordat ze in actie kunnen komen?

De juiste balans tussen uitstraling en doelen bereiken.

Een goede website straalt uit waar de organistie voor staat en laat mensen die er komen doen wat jij wilt. Wij ontwikkelen websites met een mooie heldere uitstraling die passen bij de organisatie én functioneel zijn. 

U

Oog voor detail

Een goede website ziet er professioneel uit. Klopt, qua design, functionaliteit, tekst en beeld. En vertelt de bezoeker: dit bedrijf is een expert op haar gebied. Een slechte foto of stroeflopende tekst kan deze bezoeker zomaar op het verkeerde been zetten. En dat is zonde. Daarom zijn wij zeer kritisch op het resultaat en hebben oog voor de kleinste details.

Veel kennis in huis

Oog voor detail vraagt om kennis van zaken. Die ene foto is net wat mooier als deze op een bepaalde manier is uitgesneden. Wij werken met verschillende WordPress themes, Photoshop, Lightroom, maken zelf foto’s, teksten, iconen, mock ups. We bedenken de ideeën en voeren ze direct uit. En komen we er niet uit? Dan zoeken we het op of schakelen iemand uit ons netwerk in. Volgens klanten is dit onze allergrootste kracht: wij regelen het.

i

Incl. follow up plan

Is de website af? Dan gaat het pas echt beginnen. Want hoe krijg je jouw mensen naar de website. Binnen 1 dag maken we samen een online marketing jaarplan, inclusief planning. Helder, overzichtelijk en klaar voor de toekomst!

WEBSITES:

Website op Maat

Website op Maat bestaat uit 3 delen.

DEEL 1: STARTKLAAR

ONLINE WORKSHOP

Je krijgt online opdrachten ter voorbereiding van onze eerste afspraak. Zo verschijnen we beiden goed voorbereid aan de start!

f

DEEL 2: INDELING

LIVE MEETING

Op basis van de input uit de online workshop, komen we bij elkaar en maken we in max. 2 uur een definitieve indeling voor de website. We maken een lijst van alle elementen die nodig zijn voor het ontwikkelen van de website en maken een heldere planning. 

DEEL 3: EERSTE OPZET

PRESENTATIE

De opzet van het design voor de website wordt gepresenteerd. Jullie geven je mening en op basis daarvan ontvangen jullie een definitief voorstel. 

DEEL 4: INHOUD

FEEDBACK

De volledige inhoud wordt gemaakt. Van teksten tot beeld, iconen en andere stijlelementen. Wanneer alles in de website geplaatst is, geven jullie feedback en maken we de website klaar voor publicatie.

i

DEEL 5: ONLINE MARKETINGPLAN

WORKSHOP

In een dagdeel maken we een online marketing jaarplan zodat de website voor jullie gaat werken. Social media, Google AdWords, E-mailmarketing. Je gaat naar huis met een helder plan en een ingevulde planning zodat je exact weet waar je staat en wat je vanaf morgen moet doen om het bezoek en de actie op jullie website blijvend te verbeteren. 

BONUS

Gratis CMS training én basistraining Google Analytics t.w.v. € 197,-

Na afloop heb je:

R

Een website, volledig afgestemd op jullie organisatie: qua uitstraling, beeld, tekst én doelstelling!

R

Een website die je zelf eenvoudig bij kunt houden, updaten en uitbreiden zonder extra kosten.

R

Een helder jaarplan voor meer bezoekers en interactie op jullie website.

R

Basiskennis van Google Analytics, zodat je de resultaten van de website goed bij kunt houden.

JOUW INVESTERING