OVER FACTOR J.

Factor J. is het marketingbureau van Justine van der Velden.

Justine is sinds 2001 marketingcommunicatie adviseur en helpt mensen en bedrijven verder met marketing.

Scherp, hands on en met een brede kennis van zaken: de generalist binnen het specialisme Marketing.

Altijd gedreven, alsof het haar eigen onderneming is, stort zij zich in de wereld van haar klanten. Gaat op zoek naar de kern en kracht van organisaties. Deelt al haar kennis als het gaat om marketing en leert organisaties hoe zij moeten focussen op hun kracht. Hoe zij dit uit kunnen dragen – in alle facetten – zodat het voor hen gaat werken.

Dat is haar missie. Omdat het een bedrijf beter maakt, de producten en diensten relevanter en de mensen die er werken enthousiaster, leuker en blijer. En dat voelt de klant.

ANDEREN OVER…

Justine is zeer kundig, betrokken, alert en luchtig! Ze doorziet goed wat er nodig is binnen de organisatie om de richting helder te krijgen, neemt goed de tijd en door het gebruik van interactieve werkvormen is iedereen actief bezig.

Miranda van Oeveren - Meekel

MT lid, Pro Rege School | Amsterdam

Justine weet van je eigen verhaal een kloppend en passend ‘plaatje naar buiten’ te creëren en helpt je met het helder krijgen waar je nou precies voor staat.

Pascal Riet

Directeur , Pro Rege School | Amsterdam

Justine is integer, deskundig, heeft een fijne benadering en samenwerking. Het is zo mooi om jezelf en de school zo scherp te herkennen. Een bevestiging, maar ook een aanvulling voor de schoolontwikkeling. Er was veel afwisseling in de sessies en de achtergrondinformatie was ook fijn!

Monique Sommers

Zorgcoördinator, Stichting AMOS

Een inspirerende vrouw die flexibel is en de zaken heel duidelijk op een rij heeft. Ze is en staat alles met passie en humor te brengen. 

Marjolein Meere

MT lid, Pro Rege School