MARKETINGPLAN

R

Wil je meer aandacht voor en focus in je marketingactiviteiten?

R

Twijfel je of je marketingacties wel (het gewenste) effect hebben?

R

Zie je op tegen het schrijven van een marketingplan?

PLAN JE MARKETING

Je wilt volgens een plan werken maar stelt het schrijven van een marketingplan steeds uit. Soms begin je vol enthousiasme aan een leuke marketingactie, maar dan komt de klad er weer in en ga je maar weer over tot de orde van de dag. 

Herkenbaar? Dan is de Plan je Marketing workshop perfect voor jou!

DE KRACHT VAN

DE WORKSHOP

}

Je plan is in een dag klaar voor gebruik.

Met elkaar schrijven we in een dag jouw plan! Zo kun je de volgende dag gelijk van start met de uitvoer.

Je krijgt persoonlijke begeleiding

Je doet het niet alleen. Zowel van te voren als tijdens de live workshopdag help ik jou met het maken van jouw plan. Zowel met de vorm als de inhoud. 

i

Handige templates en planningen

Als je een marketingplan maakt, ben je vaak veel tijd kwijt aan het zoeken naar de vorm, opbouw en benodigde kennis. De kennis krijg je van mij, net als de templates. Zo kun jij direct aan de slag en je richten op het belangrijkste: de inhoud!

Justine is zeer kundig, betrokken, alert en luchtig! Ze doorziet goed wat er nodig is binnen de organisatie om de richting helder te krijgen, neemt goed de tijd en door het gebruik van interactieve werkvormen is iedereen actief bezig.

Miranda van Oeveren - Meekel

MT lid, Pro Rege School | Amsterdam

De workshop

De workshop “Marketingplan” bestaat uit 3 delen.

DEEL 1: MISSIE

ONLINE WORKSHOP

Voor een stevig fundament onder jouw marketingplan leggen we in vier online sessies de missie van jullie organisatie onder de loupe. De stappen die je zet en de kennis die je opdoet, zijn van grote waarde bij het schrijven van je marketingplan. Belangrijk dus!

DEEL 2: HET PLAN

LIVE WORKSHOP

Tijdens de live workshop gaan we aan de slag met het marketingplan voor jullie organisatie. We stellen een heldere doelstelling en maken een plan van aanpak. Aan het einde van de dag zijn alle acties die je moet ondernemen overzichtelijk gebundeld in een planning. Je weet wat je vanaf morgen moet doen om je doelstellingen te halen.

w

DEEL 3: BORGING

FEEDBACKSESSIE

Na de live workshopdag hebben we een feedbacksessie. Tijdens dit skype- of telefoonsgesprek kijken we waar je staat met de uitvoer van het plan en kun al jouw aanvullende vragen stellen.

BONUS

Na afloop van de workshop ontvang jij alle templates gratis in je mailbox! Zo kun jij, ook in de toekomst, bij nieuwe doelen of een wijziging van koers eenvoudig nieuwe plannen maken. 

Na de workshop:

R

Is de missie van de organisatie aangescherpt.

R

Heb je een marketingplan waarmee jij je doelstellingen kunt halen.

R

Heb je een heldere marketingplanning en weet je wat je moet doen.

R

Heb je alle templates in je bezit om bij een nieuwe marketinguitdaging zelf een nieuw marketingplan te maken.

Een inspirerende vrouw die flexibel is en de zaken heel duidelijk op een rij heeft. Ze is in staat alles met passie en humor te brengen.

Marjolein Meere

MT lid, Pro Rege School

JOUW INVESTERING

DE VOLGENDE GROEPSWORKSHOP IS OP:

DE INDIVIDUELE SESSIE IS OP: