MARKETING

BUREAU

Factor J. helpt organisaties en mensen verder met marketing.

In drie stappen je marketing op orde

stap 1:

POSITIONERING

Wat is de kracht van jullie organisatie? Waar staan en gaan jullie voor en wat doen jullie beter dan de concurrent?  

Een scherpe positionering geeft meer focus, een helder verhaal en een passende uitstraling. Het vormt hét fundament voor de bedrijfsvoering, de keuzes die je maakt en de reden waarom klanten voor je kiezen en jij voor hen.  Zet snel deze belangrijke eerste stap!

“It’s not hard to make decisions

once you know what your values are”

Roy E. Disney

stap 2:

MAAK EEN PLAN

Hoe zet je een goed marketingplan op zodat je jouw marketingdoelstellingen bereikt? Welke aanpak werkt en waar moet je rekening mee houden tijdens de uitvoer van je plannen? Met een helder plan kom je vooruit.

“Strategie is een mooi woord voor een plan schrijven en het uitvoeren.”

stap 3:

ONLINE ZICHTBAARHEID

Je bedrijf moet zichtbaar zijn. Offline maar in elk geval online. Want daar zoeken mensen als eerste. Een goede website is voor een organisatie dan ook onmisbaar. Net als een plan om mensen er te krijgen en te zorgen dat ze daar doen wat jij wilt. Kun je wel wat hulp gebruiken bij de realisatie van jouw website en online aanpak? Ik help je graag!

welke stap zet jij?

POSITIONERING

Uitgebreid traject waarna jij en je collega’s weten waar de organisatie voor staat en gaat. Jullie weten dit consequent uit te dragen in gedrag, uitingen en aanbod.

l

MARKETINGPLAN

Wil jij weten wat je moet doen om je doelstellingen te halen? Een op maat marketingplan geeft richting, houvast en resultaat.

ONLINE ZICHTBAARHEID

Hoe presenteer jij je aan de wereld? Een goede website is onmisbaar. Net als een plan om mensen op je site te krijgen zodat zij doen wat jij wilt.

ANDEREN OVER…

Justine is zeer kundig, betrokken, alert en luchtig! Ze doorziet goed wat er nodig is binnen de organisatie om de richting helder te krijgen, neemt goed de tijd en door het gebruik van interactieve werkvormen is iedereen actief bezig.

Miranda van Oeveren - Meekel

MT lid & leerkracht, Pro Rege School - Amsterdam

Justine weet van je eigen verhaal een kloppend en passend ‘plaatje naar buiten’ te creëren en helpt je met helder krijgen waar je nou precies voor staat.

Pascal Riet

Directeur, Pro Rege School | Amsterdam

WERK

Maak werk van marketing

Wil je aan de slag met de marketing voor jouw organisatie?

Deel jouw uitdaging en ik help je verder.