SPRING HIGH

Z

Positionering

Z

Visual Identity

Z

Werving

Z

Web App

Een school met een missie

In een omgeving met veel populaire middelbare scholen op fietsafstand, liet het team van Spring High zich door niets en niemand tegenhouden. Zij startten Spring High, zodat ze kinderen vanaf 10 jaar met hun vernieuwende aanpak beter aan kunnen moedigen, meer kunnen stimuleren en nog verder kunnen brengen. Ze vroegen Factor J. om hulp zodat zij hun unieke aanpak nog beter kunnen overbrengen op kinderen en hun ouders.

Positionering

Op Spring High doen ze het anders. En dat doen zij niet voor niets. Zij hebben een overtuiging en gaan daar vol voor. Met elkaar gingen we op zoek naar de kern van Spring High, zodat zij ook anderen helder kunnen vertellen waarom de school onmisbaar is in deze tijd, wat het kinderen brengt. Nu en in de toekomst.

Ook op zoek naar een heldere positionering?

Visual Identity

Als je lef toont als school, wil je dit ook laten zien in je uitingen. Daarom ontwikkelden we een nieuwe huisstijl voor de school, die – net als zij – een tikkeltje rebels is.

Deze nieuwe stijl voerden we door in de poster en folder voor de Open Dagen van Spring High. Net even anders. Zowel in vorm, beeld als taal. Precies Spring High.

What’s App @ Spring High?

Tijdens de Open Dagen gebeurt van alles! Op de web app van Spring High kunnen kinderen alvast van alles ontdekken over de school. Via de folder en posters scan je eenvoudig de QR codes om online verder te gaan.

Voor de Web app en de folder ontwikkelde Factor J. de volledige structuur, invulling, copy en fotografie.

Maak werk van marketing

Wil je aan de slag met de marketing voor jouw organisatie?

Deel jouw uitdaging en ik help je verder.