OFFISS

Z

Positionering

Z

Visual Identity

Z

Website

Z

Online Campagne

Jasper en Marieke van Offiss willen terug naar hun roots. Van een succesvol wervingsbureau met een breed scala aan administratieve functies willen zij zich specialiseren in Front Office personeel. Daar ligt hun hart, daar komen zij vandaan en dat is wat zij het allerliefste doen. Maar hoe communiceer je dit? En wat zet je op de website? Met die vraag kwam Offiss bij Factor J.

Positionering

Als klanten met Jasper en Marieke werken, merken zij direct verschil! Samenwerken met hen voelt anders, beter. Maar waar zit dat precies in? En hoe vertel je dit aan iemand die nieuw is? Een een heldere positionering ontrafelde hun succes.

Ook een heldere positionering nodig?

Visual Identity

Als je weet wie je bent, weet je veel beter welk plaatje daar bij past. De nieuwe waarden van Offiss vertaalden we in beeld. De moodboards die hieruit voortkwamen vormden de perfecte input voor de vormgever om de nieuwe look & feel van Offiss te ontwikkelen. Fris en toch herkenbaar. Een stijl die eigen voelt en mooi aansluit op wie Offiss is.

Website

Om de nieuwe richting van Offiss op de juiste manier met de wereld te delen, ontwikkelden we een nieuwe website voor Offiss. Met de huisstijl als leidraad en hun kracht als drager.

Website aan vernieuwing toe?

Online campagne

Online hebben we een roadmap ontwikkeld, inclusief content en visuals, waarmee Offiss haar social media effectiever maakt. De Facebookcampagne is ingericht op verschillende doelstellingen van Offiss.

Wat is de kracht van jouw organisatie?

Een positioneringstraject geeft antwoord!

Maak werk van marketing

Wil je aan de slag met de marketing voor jouw organisatie?

Deel jouw uitdaging en ik help je verder.